De Kiekduun

Familiecamping De Kiekduun is een kleine camping aan de rand van het dorp Buren. Op de camping vindt je diverse luxe chalets, trekkershutten en royale kampeerplaatsen.

Onze chalets zijn perfect afgestemd op de gast. Zo is de een tot in de puntjes ingericht voor gezinnen met kleine kinderen en is de ander ingericht voor oudere stellen. Ook onze kampeervelden zijn van alle gemakken voorzien. We hebben de schattige plekjes in de duinen voor de ‘basic’ kampeerder en onze stroom- en comfortvelden voor de grotere tenten en campers. Ons toiletgebouw bevindt zich op een aantal meter van de kampeerplaatsen en wordt in het hoogseizoen twee keer per dag schoongemaakt. Omdat De Kiekduun op loopafstand van het strand ligt, zijn de duinen dichterbij dan wordt ingeschat. Hierdoor lopen de wilde konijnen en fazanten vrij rond tussen de caravans en de tenten. Hoe leuk is dat! Ook op het grote speelveld achterop de camping kunnen deze dieren worden gespot.

Familiecamping De Kiekduun is het hele jaar open en beschikt naast de receptie ook over een heel leuk winkeltje. Hier vindt je handige campingartikelen, maar ook de leukste souvenirs. Sinds 2021 heeft De Kiekduun een eigen Amelander kledinglijn.

Nieuwsgierig geworden? Kom snel langs!